📨 info@ehc-immo.be +32 499 87 02 51

Uw bouwproject, onze zorg

Image

Projecten

Hier vindt u een overzicht van onze lopende en afgewerkte projecten. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Residentie Klein Holland

Het uitgangspunt voor het project is een stijlvolle en moderne architectuur, die focust op kwalitatief wonen met veel aandacht voor licht en lucht. Het project omvat 5 appartementen, waaronder 3 duplexappartementen, met auto- en fietsenstaanplaatsen op eigen terrein.
De appartementen zijn bereikbaar via 1 gemeenschappelijke traphal. Het gelijkvloers biedt plaats aan 2 appartementen. Verdieping 1 en 2 worden gekenmerkt door 3 duplexappartementen. Alle wooneenheden zijn voorzien van 2 slaapkamers. Twee duplexappartementen zijn daarenboven doorzonwoningen en genieten van een optimale oriëntatie.
De wooneenheden op het gelijkvloers zijn voorzien van een tuin. De duplexappartementen ter hoogte van verdieping 1 en 2 zijn telkens voorzien van terrassen. De betreffende buitenruimtes zijn steeds gekoppeld aan de leefruimtes van de appartementen.
Het gebouw is gelegen aan gewestweg Klein Holland (N259), niet ver van het centrum van Londerzeel.
Het project bevindt zich in een omgeving met residentieel karakter en ligt op wandelafstand van het plaatselijk treinstation.
Het gebouw wordt opgetrokken volgens plannen en onder toezicht van architect en ingenieur stabiliteit.
Alle gebruikte materialen en systemen zijn eerste kwaliteit en in de mate van het mogelijke onderhoudsvrij.

Locatie

Klein Holland 51 1840 Londerzeel

Contacteer ons voor meer informatie over onze diensten: info@ehc-immo.be of +32 499 87 02 51

Over EHC Immo

EHC-Immo leidt uw bouwproject in goede banen van A tot Z. We bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn voor uw eigendom en daarna begeleiden we u in elke stap van het bouwproces. Met onze zorg en die van ons netwerk van specialisten wordt uw bouwproject werkelijkheid.

Contactgegevens

EHC-Consultancy BV
Begijnhofstraat 1 Bus 2V 121
2870 Puurs-Sint-Amands
België

BTW BE 0647 817 963
📨 info@ehc-immo.be
+32 499 87 02 51

Uw bouwproject, onze zorg
EHC Translation

We gebruiken (immo) cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk werkt. Natuurlijk gaan we ervan uit dat je hier geen probleem mee hebt. Meer info op onze Privacy Policy pagina.